![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: Knight Online İnternet Cafelerde Yasaklansın mı Yasaklanmasın mı ? | |||
| Evett | | 3 | 33.33% |
| Hayır | | 6 | 66.67% |
| Bir Fikrim Yok | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Yaşadıımı Sanmıorm
Ruh Halim: | Eet arkadaşlar Knight Online int.cafede yasaklansın mı Açıkçası bnm fikrimi sorarsanız yasaklanmasın çnkü evinde bilq olmayan yada int.sorun çıkan int.cafeye koşuolar bu kşilerin zper player'lığı war bna qre knight online int cafede yasaklanmamalı sizin dşünceleriniz?_?? Evet: Yasaklansın Hayır: Yasaklanmasın
__________________ ALAYINA ISYAN OLUMUNE ultrAslan |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: İST
Ruh Halim: | Beni ilgilendirmez ama yasaklanmasın ben evde oynuom arada cafedekiler oynamassa ben kimlerle party kurup cz de np kasacam demi ama olmas o zxaman
__________________ BeN bAnA kEnDiM iÇiN lAzImIm, hAtIraM oLsUn SaNa şArKıM, lApA lApA kAr YaĞSıN, mAnZaRaLaRıMı bEyAzLaRa bOyAyIm BeEn.. bU gÜn öLeBiLiRiM, şU An öLeBiLiRiMM, hEr An öLeBiLiRim.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Yaşadıımı Sanmıorm
Ruh Halim: | neden yafs zararlı diil yane kndini kaptırmadıın srece bnde oynuorm yane psikopatlaşmadm ama onun ayarını kuramayanlar war vay onların haline diorm yane
__________________ ALAYINA ISYAN OLUMUNE ultrAslan |
| | |