![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: Nasıl Öldürürsünüz | |||
| Gizlice Arkasından Yaklaşır Boğarım | | 0 | 0% |
| Kollarına ve bacaklarina bicak saplayarak yavas yavas öldürürüm | | 2 | 5.88% |
| Vantilatöre kafasini sokarım | | 4 | 11.76% |
| Bacaklarina ve kollarina cok agir yükler koyarak iskence yaparım | | 3 | 8.82% |
| Adama harakiri yaparim | | 2 | 5.88% |
| İzin verselerde Öldürmem | | 14 | 41.18% |
| Hicbiri diosanız Belirtin | | 9 | 26.47% |
| Katılımcı sayısı: 34. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: İST
Ruh Halim: | En nefret ettiginiz kişiyi öldürme hakkiniz olsa ve bunu yaptiginizda hapse atilmayacaksaniz nasil öldürürsünüz.
__________________ BeN bAnA kEnDiM iÇiN lAzImIm, hAtIraM oLsUn SaNa şArKıM, lApA lApA kAr YaĞSıN, mAnZaRaLaRıMı bEyAzLaRa bOyAyIm BeEn.. bU gÜn öLeBiLiRiM, şU An öLeBiLiRiMM, hEr An öLeBiLiRim.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Gold Member | kör bıçakla boynunu yarıya kadar keser sora onun can çekişmesini izler sıkılnca tmden keser sora kolndaki damrları çıkarır ve hayvanlara atardm ama öyle bişi yapmıacaım için korkmaın ![]()
__________________ ATAMIZ SAYESINDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ KI; HALA UYANAMADIK!!!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: City oF GFB ! - Mıgros
Ruh Halim: | Cın Iskencesı Yaparım Derısını Yuzerım DamLa DamLa Uzerıne Su Akıtırım Vucuduna Snra Yumurta Cevırırım Vucudunda AyakLarından Tavana Asarım
__________________ ♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥ |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| Ne MuTLu ••¤ TÜRKÜM ¤•• DiYeN'e ... ! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Super Moderator | daha önce de dediğim gibi kemiklerini kırarım sonra da ameliyatsız alçısız iyileşme sürecini izlerim düzelir gibi olunca bi daha kırarım bu şekilde vücudunun her seferinde daha da yamulmasını izlerim yeterince yamulduğunda veya bu işlemden sıkıldığımda boynunu kırarım ktrrttt ve yerde eciş bücüş duran bi leş sabah sabah piskopat ettiniz beni ne biçim konu bu ya ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
Ruh Halim: | ikiside süper bende hepsini yapardim aslinda özelliklede cin iskencesi borunun icine koyum hic bir yiyecek verilmeyecek daha sonra zaman gectikce karninin acligindan diskisini ve limonata sını icmek zorunda kalir ve yavas yavas agrilar cekerek geberir![]()
__________________ BeN bAnA kEnDiM iÇiN lAzImIm, hAtIraM oLsUn SaNa şArKıM, lApA lApA kAr YaĞSıN, mAnZaRaLaRıMı bEyAzLaRa bOyAyIm BeEn.. bU gÜn öLeBiLiRiM, şU An öLeBiLiRiMM, hEr An öLeBiLiRim.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
Ruh Halim: | bizmiyiz katil ruhlu ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ...
Ruh Halim: | Ay nasıl anlatıyosun z öyle ben hayatta bişey yapmam benden uzak olsun düşmanım sağolsn yazık hayatta öldürmem bide işkence asla
__________________ bÖyLeMi sOnA ErECeKtİ bÖyLE pArÇa pArÇaMı oLaCaKtIk bUkAdAr yAlAnMı yAşAnDı hErŞeY hEm sAnA HeM bAnA YaZıK....... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member | önce eklemlerinden kesmeye başlardım ardından susu bırakrıe ve suyu 5 mtre mesafeyey koyar onun suya ulşmacagı sırada suyu dökerdim bu şekilde bir kaç işgenceden sonra motorlu testere ile keserdim onu ![]() ![]()
__________________ artık benimde geyik merkezi uzantılı bir e-malim var yaşasın heyo |
| | |