![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: yarın öss var heycanlımısınız??? | |||
| çooookk heycanlıyım | | 2 | 40.00% |
ammaaan ne heycanı yaww salla | | 3 | 60.00% |
| Katılımcı sayısı: 5. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | evttttt yarın öss var heycanlımısınızzz ben çoook heycanlıyım elim ayağım titrio ![]()
__________________ arkadaşlar bi süre aranızda yokum malum üniversite hazırlıkları falan sizi çok özlicem kendinize ii bakın |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | son iki hafta her gün öss varmış gibi çıkmış soruları çözdüm 0 heyecan var sıkıldım artık dün 2007 sorularını çözdüm yarın da 2008 i çözecem işte ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | valla hiç heyacan yok nasılsam gene oyleyim...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | Hadi Allah yardımcınız olsun ![]() dikkatli olun.. ![]() terli terli su içmeyin.. ![]() okunmuş pirinçlerinizi yutmayı ihmal etmeyin.. ![]() muskalarınızı takmayı unutmayın.. ![]() karşıdan karşıya geçerken önce sola sonra sağa sonra tekrar sola bakın.. ![]() sınav görevlilerini üzmeyin.. ![]() kopya çekmeyin.. ![]() ![]() birbirinize küsün.. ![]() ![]() önünüze arkanıza bakmayın.. ![]() konuşmayın.. ![]() ![]() değerli arkadaşlarım biraz gülümsemenizi istediğim için yaptım..şaka bi yana umarım hepiniz istediğiniz yerleri kazanırsınız..kazanmakla da iş bitmiyo bunun farkında olduğunuza eminim..önemli olan kazandığınız gibi bitirmek biliyosunuz.. hepiniz fazla heyecana kapılmadan dikkatli bi şekilde cevaplarsınız o soruları.. sonuçları alınca da hepiniz için kutlama yapıcaz burda hee unutmayın ..hepinize sonsuz başarılar..![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." Konu gizz87 tarafından (06-14-2008 Saat 04:59 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | ne heycaanı yaws ![]() haycan yabmayın canlar yapılacaklarda unutulur nırç hiç ii bişe diil
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | tavsiyelerimi dikkate alın hee ![]() ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | hihhiuW!aalemsin cicim ![]()
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
![]() |
| Tags: girecekler, icin, ossye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|