![]() |
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: iki gönül bir olunca samanlık seyran olur mu? | |||
| evet tabiki neden olmasın,insan sevince olur. | | 4 | 36.36% |
| para herzaman huzuru ve aşkı sağlar olmazsa olmaz. | | 3 | 27.27% |
| kessinlikle aşk yürümez. | | 1 | 9.09% |
| mantık evliliği en iyisi. | | 3 | 27.27% |
| Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned | evet arkadaşlar sizce maddi varlık olmadan uzun yıllarca aşk sürer mi? |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | seyran 1. gezi, gezme (bkz: seyran yeri) (bkz: seyrantepe) 2. bir kız ismi. ekşi sözlük diyor maddi varlık olmadan uzun yıllar aşk sürer mi sürer ama besleyecek birileri olması lazım
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: kocaeli
Ruh Halim: | olur olur. Gönüllerin gıdası yiyecek değildir. Kimi kombi, kimi kalorifer ile ısınırken, siz battaniye altında birbirinize sarılıp ısınırsınız. Temel gıda olarak da mesela şekere ihtiyaç duydunuz. Öpersin şekerini yanağından bir lokmacık.. Olur diyorum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | valla şu hayatım elimden gidecek ve ben ne biliim şu anki hayatımdan daha dusuk bi şekilde yaşıcam kesinlikle istemem valla o şeker dudaklar tukenir sonra gerçek şeker istersin ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | tabiki olur yeterki arada gercek bir sevgi olsun ...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
![]() |
| Tags: bir, gonul, iki, olunca, olur, samanlik, seyran |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|