![]() |
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: hiç başkası için kndnize zarar werdiniz mi | |||
| ewt werdim | | 22 | 53.66% |
| hayr wermedim | | 2 | 4.88% |
| hiç kmse içn kndine zarar wermeye degmez | | 17 | 41.46% |
| Katılımcı sayısı: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | arkadaşlar hiç başkası içn kendinize zarar werdiniz mi
__________________ ATAMIZ SAYESINDE NE KADAR RAHAT UYUYORUZ KI; HALA UYANAMADIK!!!!! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | çok düşündüm de eşiğinden döndüm
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | evet vermiştim. . eski aktif üyelerdende bazı dostlarım bilirler. .hatta dürüstçe konukluğumda da dile getirmiştim ama bir daha açıklama yapmak istemiyorum bu konuda bazı sebeplerden dolayı. .görüorum ki evet butonu çok tıklanmış. .bu üzücü bi durum..kimse hataya düşmesin kimse tatlı canına hiçbi şekilde zarar vermesin dostlarım. .
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | köpeğimi kurtarmak için 4-5 tanesinin arasına dalmak varsa olabilir veya mısır gezisinde kardeşimin kıyafetleri yeniydi etrafını kalabalık bi çocuk sarmıştı üstündekileri çıkarmaya çalışıyorlardı onların da arasına daldım. İkisinden de zarar almadan kurtuldum ama alabilirdim de ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tags: baskasi, hic, icin, kendine, werdin, zara |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|