![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: youtube açılsın mıı | |||
evet açılsın bence çok uzun sure kapalı kaldı | | 19 | 86.36% |
hayır hiçbir zaman açılmasın | | 1 | 4.55% |
| yorumsuz | | 2 | 9.09% |
| Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | Arklar bilindiği üzere youtube uzun zamandır kapalı ve daha ole de kalacağı sanılıo. youtube kapalı kalsın mı yoksa açılsın mı ?? cvp ve yorumlarınızı bekliorum |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderator Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: denizin ortasında küçük bir ada
Ruh Halim: | tabiki açılsın. tartışılmaz bile. cünkü çok işe yarayan bir siteydi.. yaw nasıl oluo o söle bende gireyim.
__________________ Eğer Gidecegin Yerin Bir Sınırı Varsa, Eğer Yapacakların Bir Sınırı Varsa, Eger Bir Gün Mutlaka Bir Sonla Önün Kesiliyorsa... Sen Ömrün Boyunca Daima Bir FANUSUN İçindesin Demektir. Konu gizz87 tarafından (05-30-2008 Saat 06:20 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Super Moderator | açılmasını isterdim ama bana bağlı bişey değil eziklik duygularını erişimi engellemekle bastırmaya çalışanlar bulundukları mevkiden indirilmeden olacak bir şey de değil
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | cok uzun sürdü acılsın artık ama ߀n proxy ile şuanda girebiliyom ![]()
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
![]() |
| Tags: youtube |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|