![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | Zamanında banlananlar çekemiyor. Bize laf atmaya kalkıyorlar. Kimisi sitede kargaşa cıkartmaya çalıştı. Kimisi kızlara sulanmaya çalıştı. Kimisi bizi baştan beri cekemedi. Bizi yıldıramazlar.
__________________ Ayın Üyesi Ol Geyikmerkezi bardagına sahip ol |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Gold Member | Alıntı:
__________________ Dağda 3-5 Koyun Sürüsü - Tutturmuş Bir "kürdistan" türküsü, Eline Almış BAYRAK Diye Bir Masa Örtüsü - Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne Ölüsü Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline - Duy Ulan Soysuz : NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!! | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Senior Member | Alıntı:
![]() ![]() zorunasa gitmesin borunusa gitsin arkadaşlar ne kadar kişiliqşismisiniz kie böle banlar yemissiniz ![]()
__________________ Hiçbir önyargım yok, bütün insanlardan nefret ediyorum o kadar.. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Administrator Üyelik tarihi: 13 Ekim 2007 Bulunduğu yer: (: SyMrNa :)
Ruh Halim: | bayıldım emoo lafa bak ya ![]() çekememelerinin nedeni basit ......... orijinaller her zaman erişilmez olmuştur ![]() peki ben size bişey sorayım ""eğer bana değerimi hissettirseydiniz bu sitede kalırdım ""deyip resmen bizim yan sanayimiz olan bi siteye üye olarak orda mahalle karıları gibi eski sitedekiler hakkında yani bizim hakkımızda dedikodu yapmak ne demek çok değerli arkadaşlarım ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu gizz87 tarafından (28 Mayıs 2008 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Gold Member | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() ... ve sevgi böyle kalsa Masalsı ama gerçek! | |
| | |
![]() |
| Etiketler: nie, sizce |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|