![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: Ne olsun şimdi | |||
| emo gitsin konu kalsın | | 2 | 6,06% |
| emo da konu da gitsin | | 1 | 3,03% |
| emo da konu da kalsın | | 13 | 39,39% |
| emo kalsın konu gitsin | | 17 | 51,52% |
| Katılımcı sayısı: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #55 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 12 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: ANKARA
Ruh Halim: | Arkadaşlar ; sizlerden öğreneceğim çok şey olduğunun bilincindeyim ama adı geçen konuyu okudum ve benim anlamamın olası olmadığını gördüm...Bana çok yabancı bir konu...Ancak ; arkadaşların hiçbiri, yazılanları eleştirmemiş ama "konu gitsin" demeyi de ihmal etmemiş...Peki, neden gitsin ? Hem eleştiremiyeceksiniz, hem de gitsin diyeceksiniz...Var mı böyle işkembeden konuşmak... Emo yu tanımam ve kişiliği hakkında en ufak bir olumsuz söz de söyleyemem..Zira bizlere yakışmaz..Onun özgür iradesidir ve öyle seviyordur...Bana ne... Ancak ; "cujum,fujum,mujum" gibi güzel Türkçemizin iğfal edilişine de seyirci kalamam ve böyle yazmakta direnen ve ender tutunacak dallarımızdan olan Türkçemizi, o gül hatırı için iğdiş ettirmem...Genç arkadaşların "geyik" yapmaları farklı, Türkçemizi "özgürlük" adına çöpe atmaları farklıdır... Türkçe mizin saygınlığını yok edenler, saygı beklememelidirler... Yolları açık olsun...!!!
__________________ " BU DÜZEN DEĞİŞECEK " DEDİLER... "DÜZEN" HALİNDEN MEMNUN... DÜZÜLENLER NE ZAMAN DEĞİŞECEK...!!! |
| |
| | #57 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 26 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: hız ve çılgınlıklar ülkesinin en yüksek yerinin ortasındaki kulubenin mutfaındaki sandalyedenbirinde
Ruh Halim: | konu gitsin
__________________ Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr |
| |
| | #58 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 21 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | öyle bi konunun açılması saçmaymış ozaman herkes şu nasıl olur bu nasıl olur diye yazsın da yazsın.çoğu kişinin rahatsız olduğu gibi bende konuştukları türkçe sandıkları dili anlayamıyorum gidip kalma konusunda da en doğrusu yapılıyor zaten her zaman
__________________ silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denmektedir.. |
| |
| | #60 (permalink) |
| Gold Member | emo artık glmio zatn konu daha fzla önde olmasn bnce ![]()
__________________ Dağda 3-5 Koyun Sürüsü - Tutturmuş Bir "kürdistan" türküsü, Eline Almış BAYRAK Diye Bir Masa Örtüsü - Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne Ölüsü Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline - Duy Ulan Soysuz : NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!! |
| |
![]() |
| Etiketler: emo0, istegi, uzerine |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|