![]() |
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | ben yapıom 10 günde 3.5 kilo verdim ama ameliyattan sonra 6 gün falan hareketsiz kaldım ama yemek yedim sanırım yarım kilo geriş adldım zaten yatarken ağladım bu yüzden baya yiyiorum yatıyorum nasıl erticem die stres yaptım ayağa kalkınca diyetten önce olmayan bi pantolon vardı onu giydim oldu almadım glb şuanda ütümde işte ameliyattan önceki gibi ama sanki kilo almıım gibi gelio bana neyse şu dikişler alınsın çarşamba da ben bi yürüyüş yapayım erteyim 28 haziranda sünnet var kırmızı elbise diktircem dikince her boyuta oluyo ama biraz daha incelsem fea olmaz ee başka varmı yapan?başarıya ulaşan yada ulaşamayan yada ulaşıp geri alan?
__________________ ...sendeki hava benim bisikletimin tekerinde de var ... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: napjan nufüsa mı aljan
Ruh Halim: | yha bnm diet yabmam lasım ama fil dieti yabmam lasım ![]() ![]()
__________________ 4 5 ay kadar aranısdan usaq kalabilirim.. fırsat bulduqja geljem |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | ben de diyetteyim tedavim bitti sıra alınanları geri iade etmekte ![]() ![]() yeni başladım çabuk veriyorum ben de sonucu alınca bildiririm ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gold Member | Alıntı:
aynn emo0 yha bnd ölcm zayflqtn gçn senedn beri kilo almaya uuraşıorm ki başardımm gçn sene 33 kilodm bu sene 45 oldm boyuma göre 50 olsm ytck ama bu sfrde çok yemeee alştm arkdşlarm oklda hep kantne kıtlk getrcn die dlga geçiolrr kilo aliiiim drkn birden şşmn olmm inşşşş![]() ![]() ![]()
__________________ Hayatın 5 sırrı Birinci sır; KENDİNİZE KARŞI DÜRÜST OLUN İkinci sır; HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN OLMAYIN Üçüncü sır; SEVGİ DOLU OLUN Dördüncü sır; ANI YAŞAYIN ![]() Beşinci sır; ALDIĞINIZDAN DAHA FAZLASINI VERİN | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gold Member | aynn gösde bnmkide bu arada sana gösde diorm ama alşknlk kankmn adıda gösdede sorn olms umarmm
__________________ Hayatın 5 sırrı Birinci sır; KENDİNİZE KARŞI DÜRÜST OLUN İkinci sır; HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN OLMAYIN Üçüncü sır; SEVGİ DOLU OLUN Dördüncü sır; ANI YAŞAYIN ![]() Beşinci sır; ALDIĞINIZDAN DAHA FAZLASINI VERİN Konu hllbsr tarafından (05-24-2008 Saat 11:48 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
![]() |
| Tags: diyet, varmi, yapan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|