![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: aramızda öykü yada şiir yazan varm? | |||
| evet | | 11 | 40,74% |
| hayır | | 2 | 7,41% |
| arada bi şiir yazarım | | 6 | 22,22% |
| küçük küçük öykü yazarım | | 3 | 11,11% |
| heçççç işim olmazz | | 5 | 18,52% |
| Katılımcı sayısı: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 11 Mart 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | bene vet ikisinide yazıyorum sayısını bilmeğim kadar çok şiirim 3 bitmiş 2 devam eden 1 de kafamda bulunan öyküm var ![]()
__________________ ...sendeki hava benim bisikletimin tekerinde de var ... Konu m_e_r_v_e tarafından (23 Mayıs 2008 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 19 Mayıs 2008 Bulunduğu yer: istanbul bana dar :D
Ruh Halim: | hiç işim olmaz aslında ben istiom ama yetenek yok napiim ![]() herkesin harcı diildirr ![]()
__________________ Şeklimi Değiştiriyor Gözlerin Herhalde Bu Senin Farkın Aç Be Aç Aç Selasını Soyleyemem Bu Benim Tarzım |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Eylül 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 45 Thanked 18 Times in 15 Posts | kitabının isminin çok kısa olduunu düşünüorum (x arada öykü yasmam sadece kafamda olan biten şeydir çoğunlukla her şey hiç bi zaman kaıda dökmeyi düşünmedim (x bundan sora da düşünmem ara da kafamda güsel sösler birleştirirsem de şiir falan çıkıo ortaya (x ama kaıda dökmedim dökmüorum dökmicem(x |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Senior Member | Alıntı:
![]()
__________________ Hiçbir önyargım yok, bütün insanlardan nefret ediyorum o kadar.. | |
| | |
![]() |
| Etiketler: aramizda, oyku, siir, varmi, yada, yazan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|