![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: ????? | |||
bence psikopat bi kişilik(david kahramanı sonuçta )
| | 3 | 23.08% |
çok tatlı bi insan bence | | 5 | 38.46% |
kalıcı üye ddeel diorum ahan bak buraa da yasıorum | | 1 | 7.69% |
dier(her türlü yorum kabul edeler )
| | 4 | 30.77% |
| Katılımcı sayısı: 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | $irineye ösel bi konudur konuu saptırmaınıs ![]() Şirine sisce her şee burnunu sokuomu gibi bşişe deel sisce Şirine nası biri ??? |
| |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | öff kitapı okumadım nerden biliim (x ama hatırladıım kadarıyla yani ablamın dier okuduu kitaplardaki kahramanlarla karıştırmıosam çerkes kadınları öldürüodu (x tabi yarı çerkes birisi olarak buna çok sinirlenmiştim (x |
| |
| | #6 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: . . .
Ruh Halim: | dan brown dijital kale ![]() hayran kalıcaksınıss ciddiyim ama yasın kaç eer 15 altındaysan okuma derim çnku abd nasa ve teknolojilerden bahsedio hani kafan karısabilir seewemeyebilirsin ![]() bu arada senin benim hakkımdaki dusuncen nee ?? ve dier site sakinlerinn ?? merak ettim ![]() |
| |
| | #7 (permalink) |
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | okurum ben yaa ablam okumuş jean christophe grangenişn kitaplarını tawsie edermş özellikle siyah kanmış ablam arkadaşından isticekmiş kitabı okurum o zaman anlarım benim düşüncem aslında ismine bağlı![]() |
| |
![]() |
| Tags: actimd, irine, ozel |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|