![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | konuyu açtım ilk cevapta benden olsun deodorant aldım pasta yaptım ufak bir mektup yazdım akşamada mum ışığı ve kuru güller arasında hazırladığım slaytı izleticem ![]()
__________________ ...sendeki hava benim bisikletimin tekerinde de var ... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #4 (permalink) |
| Gold Member | walla annemle beraber çarşıya çıktık annemle beraber hediyesini beğendik sonrada annemle bi cafe geçip orda kutladım pek bişe yapmadım açıkçası![]()
__________________ arkadaşlar bi süre aranızda yokum malum üniversite hazırlıkları falan sizi çok özlicem kendinize ii bakın |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gold Member | anneme harçlıklarımla bir kavonoz ytakımı aldım aplamla takım yaptık anlaşıp istediğiydi annemin bana masraflı çıktı maa annem iştee canım benim ![]() babannemee çok istediği tost makoinesini aldımm kutladım bid eyanına gidip ailecek anlaştıkk ta ![]() aplamınkin hedayesini be aldım beyza verdi ![]() ayşe teyzemee kavanoz takımı nejla yengeme kavanoz takımı hepis budur bendee ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Super Moderator | biz annemizi yılın bir günü hatırlayanlardan değiliz buralarda herşey her gün kutlanır ![]()
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | karanfil aldım ![]()
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
![]() |
| Tags: anneler, gunu, icin, yaptiniz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|