![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: Napardınız?? | |||
herkesin msj sayısıyla oynardım | | 1 | 10.00% |
banlı üyelerin banını açardım | | 1 | 10.00% |
istemediğim konuları silerdimm | | 0 | 0% |
yönetimdekileri banlardım | | 2 | 20.00% |
tşk sayımı yükseltirdim | | 0 | 0% |
msj satyımı yükseltirdim | | 2 | 20.00% |
| ben olsamm ........... (kendi yorumunuz) | | 4 | 40.00% |
| Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | Diyelim ki yönetimden birinin yada birilerinin şifresini öğrendiniz site artık sizin elinizde en çok neyi yapmak isterdinizz . Konu kimsin_sen tarafından (05-08-2008 Saat 04:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | 1-)Ercan ı ve yandaşlarını banlardım ![]() 2-)yönetimi banlardım ![]() 3-)teşkür sayımı yükseltirdim(x 5-)mesaj sayısını düşürürdüm (x (hangi yöneticinin kini ele geçirdiysem )6-)kendimi mod yapardım (x başkada bişi yapmasdım sanırım ![]() bi de CoNCoN unu ve CESSA nın bananı kaldırırdım forum oyunlarıdnı da açardım![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member | kendimi admin yapardımm <dminii modların hepsinin üyeliklerini kaldırırdımm banlarıdaa siteyee adminin ağzından küfür yağmuruna tutardımm teşkür saymıı abartısı şekilde artırırdımm sitedeki üyelerin mesajlarını kendi admıma geçirirdimm sitede hep akrabalrımm arkadaşlarım kısaca tanıdıklarımı bırakırdım diğerlerini silerdim modların ağzından ben bir geriyim siteyi heçte güsell yönetimiyom derdim kendiminki hariç ![]() ama bunugeyik merkezineyapmam ama diğer sitelere neden olmasın nihahahha |
| | |
![]() |
| Tags: birinin, napardinizz, ogrenseniz, sifresini, site, yoneticilerinden |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|