![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: Konuyu okuyun | |||
| Hayko Cepkin | | 12 | 24.00% |
| Dağhan Külegeç | | 2 | 4.00% |
| İbrahim Kendirci | | 11 | 22.00% |
| Tarkan | | 7 | 14.00% |
| Bülent Ersoy | | 7 | 14.00% |
| Serkan Şenalp | | 3 | 6.00% |
| Yiğit Evgar | | 0 | 0% |
| Ben/dier... | | 5 | 10.00% |
| Web abi | | 3 | 6.00% |
| Katılımcı sayısı: 50. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | biliorum benzer bi konu oldu ama merak ettim hangisi daha yakışıklı die soriim dedim resimlere bakıp cevap verirsenis sefincem![]() Hayko Ceqkin(kişilerle hiç bir alakası yoktur yiğitin resmini araken buldum )![]() Daqhan Külegeç ![]() İbrahim Kendirci Askerlik Resmi ![]() ama bundan deerlendirmiorus tabe ![]() ![]() Tarkan ![]() Bülent Ersoy ![]() ![]() Serkan Şenalp(2. Aşkom) ![]() çok güsel bi resmini buldum ama onu kendime saklıcam ![]() Yiqit Evqar(en büyük aşkom) ![]() bi kaç kişinin daha resmini koycaktım da vas caydım isinleri yok die ![]() son seçenek ben daha yakışıklıım/dier anlamına gelmektedir ![]() |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | bülent dermişim desem alınır mısın ablacım ![]() yani tipim diiller ama haykonun karizması var(düşükgözlü ve farklı die yerilmesin lütfen:/severim kendisni)
__________________ ''Nemrud isen ateşten kork!Ateşe gireceksen önce İbrahim ol!. .'' alıntıdır |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | haykoyu hiç sevmem hiç şeytanlarım almadı adamı yaa ![]() bunların arasından tarkan diyim ben ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
![]() |
| Tags: daha, hangisi, oqu, yakisiklikonuu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|