![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
Anketimiz: konuyu okuun | |||
| Aslı Enver | | 6 | 16.67% |
| Ceren Moray | | 3 | 8.33% |
| Sinem Kobal | | 3 | 8.33% |
| Serenay Sarıkaya | | 1 | 2.78% |
| Nurgül Yeşilçay | | 6 | 16.67% |
| Pelin Karahan | | 10 | 27.78% |
| en güsel benümmm | | 7 | 19.44% |
| Katılımcı sayısı: 36. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | isteyerek bu konuyu açıorum ona göre dier ünlülerinde fanlarına üye olcam fanda açabilirim tabe![]() saydıım kişiler arasında hangisi daha güsel(resimlerden yola çıkarak bakın )Aslı Enver ![]() Ceren Moray ![]() Sinem Kobal( )![]() Serenay Sarıkaya ![]() Nurgül Yeşilçay ![]() Pelin Karahan(AşKuMmM) ![]() resimlerden yola çıkarak cevaplarsanıs sefinirim bi şıkkımıs daha var eğer kendinisi saydıım ünlülerden daha güsel görüosanıs ppeeenn diebilirsinis![]() Konu TeTu tarafından (04-26-2008 Saat 08:35 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | pek guzelden anlamam ama pelin daha iyi bence tabi sizin gozlerinizde ..cunku ben bugune kadar bi kackişiye guzel dedim...okadar...
__________________ OFFFF OFFFF YALAN DÜNYA DAHA NE KADAR ÇEKTİRECEKSİN BANA... GİDEN BU YOLCULARDAN EN COK BEN ŞANSIZIM NE KADAR COK YAŞADIYSAM OKADAR COK YANLIZIM.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | serenayın masumane bi küsellii war tabiki en çekicileri pelin bana kalırsa erkek olsam ondan hoşlanabilirdim ablacım ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tags: daha, hangisi, okuun, once, quselkonuyu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|