![]() |
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: ÖNYARGILIMISIN? | |||
| EVET | | 9 | 37.50% |
| HAYIR | | 15 | 62.50% |
| Katılımcı sayısı: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member | KONUYU OKUDUKTAN SONRA ANKETE CEVAP VERİN LÜTFEN !!! >> >>Uzaklarda bir köyde, kocasi çocugu dogmadan ölmüs, tek basina yasayan > >>hamile > >>bir kadin, kendisine arkadas olmasi açisindan dagda yarali olarak >buldugu > >>bir gelincigi evinde beslemeye baslar.. > >> > >>Gelincik kadinin yanindan bir an bile ayrilmaz. > >>Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysallasir. > >>Bir kaç ay sonra kadinin çocugu dogar. Tek basina tüm zorluklara gögüs > >>germek ve yavrusuna bakmak zorundadir. > >> > >>Günler geçer ve kadin bir gün bir kaç dakikaligina da olsa evden >ayrilmak > >>ve > >>yavrusunu evde birakmak zorunda kalir... > >>Gelincikle bebek evde yalniz kalmislardir. Aradan biraz zaman geçer ve > >>anne > >>eve gelir. > >>Gelincigi ve kanli agzini görür. Anne çildirmisçasina gelincige saldirir > > >>ve > >>oracikta öldürür hayvani. Tam o sirada içerdeki odadan bir bebek sesi > >>duyulur. > >> > >>Anne odaya yönelir... > >>Ve odada besigi, besigin içindeki bebegi ve bebegin yaninda duran > >>parçalanmis bir yilan görür... > >> > >>Einstein'in söyledigi rivayet edilen bir söz var, " insanlardaki >önyargiyi > >>parçalamak benim atomu parçalamamdan çok daha zor "
__________________ ![]() KeŞqE hEp çOCuq KaLsAqtA kALpLeRiMiZ yErİnE dİzLeRiMiZ KaNaSa...! |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #3 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: dertten....
Ruh Halim: | ben nasılki yargısız infaz edilmek istemiyorsam kendime baskasınada istemem...
__________________ UZAKTAN GÖRENLER MESUT SANIYOR BİLMEZLERKİ YARAM HERGÜN KANIYOR.. GECEYİ YAŞARIM DOĞMAZ GÜNEŞİM ZAMANSIZ KÜLENDİ YANAN ATEŞİM... YORGUNUM DERTLİYİM YÜREK DAYANMAZ MAZİYİ ARARIM BÖYLE YAŞANMAZ ÇEKİLMEZ ÇİLEDİR BENİM HAYATIM.... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: Yazılarımda;)
Ruh Halim: | hayır aslında herzaman deilimdir ama(bunun dışına edimsellik çıkıyor )
__________________ ''Herkes aynı hayatta..kendini bişey sanma..ne kadar çok bilirsen..o kadar bela başa. .'' Pinhani |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Nov 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | önyargılı deqilim.
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
![]() |
| Tags: yargi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|