![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: Sevgiliniz yanınıda pırtladı naparsınız | |||
bende pırtlarım | | 4 | 11,43% |
duymazlıktan gelirim | | 13 | 37,14% |
| yanından uzaklaşırım.. | | 1 | 2,86% |
hiçbirşey yapmam | | 2 | 5,71% |
|
dalga geçerimm | | 3 | 8,57% |
| çok tiksinir ve soğurum | | 2 | 5,71% |
| diğer / siz belirtiniz.. | | 10 | 28,57% |
| Katılımcı sayısı: 35. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 9 Kasım 2007 Bulunduğu yer: napçan bize mi gelcen :D
Ruh Halim: | duymamazlıktan gelirdim koku varsa bi mahzeret uydurur 2 dklık bir yerlere giderim.
__________________ «™ॐ๑๑€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.BiZ €dİrN€LiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!ॐ๑ஓ ®™ |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 18 Nisan 2008 Bulunduğu yer: nerden istersen!!!
Ruh Halim: | hahha çok komik bi durum olurdu ![]()
__________________ NE ORHAN NE FERDI KIMSE BILMEZ BENDEKI DERDI SEN SÖYLE MÜSLÜM BABA ""NEREDEN SEVDIM O ZALIMI!" |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: 27 Nisan 2008 Bulunduğu yer: Antalya
Thanks: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts | İnsanlar Çabucak neden evlenip çabucakta boşanıyorlar Sizce?? Çünkü Günde 1-2 saat birlikte olan insanlar asla tam olarak birbirlerini tanıyamıyorlar..Hep görünmek istedikleri gibi görünüyorlar..Mesela o 2 saatlik dilim içerisinde kimse pırtlamıyor.. Ama evlendikten sonra 24 saatı bir arada geçirince Kazın ayağının öyle olmadığını farkediyorlar.. -AAA sen pırtlıyomuyduuuunn? Aman Allah ım Ben Kiminle evlenmişim? Yok o arkadaş ELF insan değil..Hatta hapşurup öksürmüyorda.. Gayetende normal bir durum.Hiç bişey yapmaya gerenk yok.. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 8 Haziran 2007 Bulunduğu yer: Karadenizde bi yerde işte :))
Ruh Halim: | ben görmemezlikten gelmeye çalışamam yani istesemde tutamam kendimi gülerimm ![]() ![]() ama olayın komikliğine gülerim kesinlikle dalga geçmem konuyu uzatmam yani ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 15 Haziran 2008 Bulunduğu yer: mersin
Ruh Halim: | önce kendimmi gülmemek için tutarım ama daha fazla dayanamaz gğlmekten ölürüm ama böle biri yok zatn oh rahatım ![]()
__________________ qeLen ne qeT!Rd! k! q!den ne qöTüRsün?? ßen haYaTımdan memnunum ßen! sewmeYen öLsün |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Member Üyelik tarihi: 18 Ağustos 2008 Bulunduğu yer: IsT
Ruh Halim: | WC ye diye çıkar kokunun gitmesini bekLerim ![]()
__________________ !!!!!.....FOREVER SAGOPA & BJK.....!!!!! ![]() *(●„•) ѕнєчмд (•„●) sħЄqЄг вis'ħЄ.sħЄгіи вis^ħЄ.мΆиγak вis'ħЄ.ƒéиa вis^ħЄ.γǾq вőLé вis^ħЄ |
| | |
![]() |
| Etiketler: naparsiniz, pirtladi, sevgiliniz, yaninizda |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|