![]() |
| ||||||||
| Anketler Oy, seçmen, anketör... Bunlar size neyi hatırlatıyor ?? |
| Anketimiz: Sizce Mustafa Kemal Atatürk günümüzde yaşasaydı, ülkemizin şu anki hali hakkında düşü | |||
| Bu cumhuriyeti ne zorluklarla kurduk, ne hale getirmişler | | 5 | 41.67% |
| Tamamen dışarıya bağımlı bir ülke olmuş | | 0 | 0% |
| Ekonomisi dış güçlerin eline geçmiş, ithalat ihracattan daha fazla | | 1 | 8.33% |
| Toplum ahlak olarak çökmüş | | 0 | 0% |
| Halkıma tekrar önderlik edip memleketi bir kere daha kurtarabiliriz | | 4 | 33.33% |
| Memleket içten çürümüş, artık çok geç | | 0 | 0% |
| Cumhuriyetin ilanından sonra sanayi çok gelişmiş, ihracat yapar hale gelmişiz | | 0 | 0% |
| Ekonomik olarak çok güçlenmişiz | | 0 | 0% |
| Pırıl pırıl bir gençlik yetişiyor | | 2 | 16.67% |
| İlgilenmiyorum / Fikrim yok | | 0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ordan burdan şurdan
Ruh Halim: | Memleket içten çürümüş, artık çok geç.... Bu cumhuriyeti ne zorluklarla kurduk, ne hale getirmişler benim seçenekler bunlar mağlesefff....
__________________ ![]() Konu ayluh tarafından (04-13-2008 Saat 03:09 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | ekonomi dış güçlerin elinde ne yazık ki geçilemeyen bi çanakkale var oranın dışında her yerden dalmışlar ülkemizde kene gibi en başta da başkene var babalar gibi satarız diyen üzerinde pire bulundurmayı seven itimiz de var gel de sömürme böyle ülkeyi
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Super Moderator | uuppss yanlış anlaşılma var atatürk bu gün yaşasaydı ne düşünürdü şimdiki türkiye hakkında soru bu 2 kişi pırıl pırıl gençlik demiş te
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: Sep 2007 Bulunduğu yer: . . .
Thanks: 46 Thanked 18 Times in 15 Posts | evet pırıl pırıl bi gençlik yetişio tabi bunun yanında siyasetten etkilenen okula gidecek parası olmadıı için okula gidemeen sırf keyfi için okulu brakan pırıl pırıl gençliimisde düşüo tabi bu benim düşüncem bazen sadece kendinize deil etrafınızada bakmanızı öneririm bakın yine girdim vatan millet olaylarına yarım saattir aynı şei düşünüomXDKonu TeTu tarafından (04-14-2008 Saat 04:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: yeşil
Thanks: 15 Thanked 3 Times in 3 Posts | ben bu anketin amacını anlamadım sonuçta Atatürk günümüzde maalesefki yok ve onun gibi insanlar olacağını sanmıyorum günümüze bakmalıyız geçmişi bırakmalıyız.
__________________ NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL KADAR EĞİLME. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Gold Member Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: ordan burdan şurdan
Ruh Halim: | Alıntı:
zaten konu şu zamandaki türkiyenin durumu hakkında biz burda geçmişi tartışmıyoruz....
__________________ ![]() | |
| | |