![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member | ISLAK ISLAK Am C G Am gecenin nemimi düşmüş gözlerine Am C G Am ne olur ıslak ıslak bakma öyle Am Dm C saçını dök sineme derdini söyle Am C G Am yeterki ıslak ıslak bakma öyle Am Dm sürerim buluttan tarlaları Am C G Am yağmurlar ekerim göğün göğsüne Am Dm güneşte demlerim senin çayını Am C G Am yüreğimden süzer öyle veririm Am C G Am ben feleğin şu çarkına çomak sokarım Am C G Am ben feleğin tekerine çomak sokarım Am C G Am yeterki ıslak ıslak bakma öyle |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Member | C Bm Em Bm ) Öyle bir geçer zaman ki dediğim aynıyla vaki ) C Bm ) 2 Öyle bir geçer zaman ki ) Em Bm Birden dursun istersin seneler olunca mazi Bm Em Bm Günlere bakarsın katı katı üzerine çekersin perde D A Am Bm Yoldan geçenler var da her akşam gelenler nerde Em Bm Kara yazı yazıldı sanma insanın da kaderi böyle Bm Em Bm Bir cevap buldun mu sorulara yiğitlikte var yine serde D A Am Bm Nasıl gaddar seneler geçiyor durduğu yerde Em Bm Sana kara yazıldı sanma insanın da kaderi böyle Bm Em Bm O nedir seni kızdıran memnun edeceği yerde D A Am Bm Bak bir garip diyorki nerede o yarim nerde Em Bm Anılara kapılıp kanma dünyanın da düzeni böyle |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Member | yeter ki sen sev beni Am G Am ellerim gözlerim kelepçelerde sevda çöllerinde geçiyor aylarım yıllarım gecelerim G Am sevda zındanlarında ( Em c\Am Em Am A(yeter ki sen sev beni yeter ki inan bana)2 Am varlığın dilimde bir yudum su G Am sevda çöllerinde hayalin serabın yeterdi bana G Am sevda zındanlarında ( Em C\Am Em Am A(yeter ki sen sev beni yeter ki inan bana)2 |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Member | GÖZLERİN Bm Em A Gözlerin bosluga dalip gider D G Em A - F#7 Sahipsiz bakislarin benim olsun isterim Bm Em A Sirlarim acidan aglar örer D G Kendi kayboluslarim Em A - F#7 Sende dursun isterim Bm Em A Agladim senin için ilk defa D G Em A - F#7 Elimde parçalanmis bir hayat var aslinda Bm Em A Hapsoldum söylediğim yalanlara D G Çikislar hep kapanmis Em A - F#7 Ruhum dar sokaklarda |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Member | AMASRA Am C F E Am Toprak kokan şehir,deniz kokan şehir,sevda kokan şehir ) X2 Dm F E Am Büyüsün ey bekler seni,caddeler ıslak gözyaşlarıyla ) X2 Am Dm G C Gitmem bu gece,gidemem artık olmasanda F E Am Gitmem bu gece olmasanda Am C F E Am Hava ile bütün,su ile bütün,güneşle bütün şehir Dm F E Am Bıraktığın zaman ki gibi coştuğun her yer hayalin gibi Am Dm G C Gitmem bu gece,gidemem artık olmasanda F E Am Gitmem bu gece olmasanda F C Oysa artık düşlerimde ) G Am ) Yanlızlıkta aşktı bu şehirde ) F G ) X2 Karanlıkta aşktı ) Am ) Sensizlikte.. ) Am Dm G C Gitmem bu gece,gidemem artık olmasanda F E Am X2 Gitmem bu gece olmasanda |
| | |
![]() |
| Tags: akarsu, baris |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|