![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Member | PİNHANİ HELEBİGEL İNTRO= F Dm E Am Am Dm İçinden geleni söyle, kalırsa yazık olur F E Hayata küsüverirsin, hüzünler seni bulur Am Dm Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için F E Başından geçeni anlat, masaldır benim için --------------ßyaHMeT----------------- F Dm E Am Hele bi gel, uzaklar sana gelir F Dm E Am Sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir F Dm E Am Hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler F Dm E Am Yazık olur, hadi gel kurtar bizi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Member | ßeni AL İntro-em-am-D-G (4 kez) G Am D G Bugünüm yarın olsa, ya da hep yeni baştan Em Am D G Yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan Am D G Geriye ne kalırdı yaşananları atsan Em Am D G Seni bir daha yaşamak isterim aslında --------------ßyaHMeT------------- Em Am D G Beni al kucağına, elini belime sar Em Am D G Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar Em Am D G Beni al kucağına, elimi beline sar Em Am D G Beni almadığın an ölürüm beni al -------------ßyaHMeT---------------- G Am D G Biraz önce uyurken seni koynuma aldım Em Am D G Dudağından öperken uykudan uyandım Am D G Sana böyle uzakken seni bir daha sevdim Em Am D G Yanına gelebilsem bir daha dönmezdim ----------ßyaHMeT------------------ Em Am D G Beni al kucağına, elini belime sar Em Am D G Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar Em Am D G Beni al kucağına, elimi beline sar Em Am D G Beni almadığın an ölürüm beni al Em Am D G Beni al kucağına, üşürüm sabaha kadar |
| | |
![]() |
| Tags: akorlari |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|