![]() |
| | #1 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | Bm E Bm E Akıldan geçen yolu kazmışlar ben geçer miyim yok Bm E G A Ah bu diyarda kimi yakmışlar haberin var mı koç Bm E Bm E Saygıdan geçen yolu yakmışlar ben geçermiyim yok Bm E G A Ah bu diyarda kimi asmışlar haberin var mı koç Bm E Bm E Solumdan geçen yolu asmışlar ben geçermiyim yok Bm E G A Komşu toprağa kimi gömmüşler haberin varmı koç E-F#m-G Bm A E Manası yoktur yok yok bu alemin ) ) E-F#m-G Bm A E ) Alası yoktur yok yok bu gafletin ) } NAKARAT E-F#m-G Bm A E } Manası yoktur yok yok bu alemin ) ) E-F#m-G Bm A E ) Alası yoktur yok yok bu gafletin ) Bm E Bm E Gönülden geçen yolu gömmüşler ben geçer miyim yok Bm E G A Ah bu diyarda kimi kesmişler haberin var mı koç Bm E Bm E Sanattan geçen yolu kesmişler ben geçermiyim Bm E G A Karşı köprüden kimi atmışlar haberin var mı koç E-F#m-G Bm A E Manası yoktur yok yok bu alemin E-F#m-G Bm A E Alası yoktur yok yok bu gafletin E-F#m-G Bm A E Manası yoktur yok yok bu alemin E-F#m-G Bm A E Alası yoktur yok yok bu gafletin (Solo + Nakarat )
__________________ hAtE pr!dE cOmpOsUrE hOnOUr... |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Junior Member Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: bursa
Ruh Halim: | Bm E Bm E e|----------------------------------------| B|-7p8-7-5-7---3p5-3-2-0---7p8-7-5-7-3'5b-| G|----------------------------------------| D|----------------------------------------| A|----------------------------------------| E|----------------------------------------| Bm E C9 A e|----------------------------------------| B|-7p8-7-5-7---3p5-3-2-0---3p5-3-2-2-0-2b-| G|----------------------------------------| D|----------------------------------------| A|----------------------------------------| E|----------------------------------------| intro solo 2 : 01:40 Bm E Bm E e|----------------------------------------| B|-7p8-7-5-7---3p5-3-2-0---7p8-7-5-7-3'5b-| G|----------------------------------------| D|----------------------------------------| A|----------------------------------------| E|----------------------------------------| Bm E C9 A e|----------------------------------------------| B|--7p8-7-5-7---10p7-7p9h7-5-7---3p5-3-2-2-0-2b-| G|----------------------------------------------| D|----------------------------------------------| A|----------------------------------------------| E|----------------------------------------------| solo : 03:06 e|------------------------|------------------------| B|-7----------------------|-7----------------------| G|--7b--6-----------------|--7b--6------------6-7b-| D|-------7b--7'9b-7-6-----|-------7b-7b-7'9-7b-----| A|--------------------9-7-|------------------------| E|------------------------|------------------------| e|------------------------|-----------------------| B|-7----------------------|-7---------------------| G|--7b--6-----------------|--7b--6----------------| D|-------7b--7'9b-7-6-----|-------7b-7'9b-9b.b.b.-| A|--------------------9-7-|-----------------------| E|------------------------|-----------------------|
__________________ hAtE pr!dE cOmpOsUrE hOnOUr... |
| | |
![]() |
| Tags: duman, manasi, yoqq |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|