![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Merhaba arkadaşlar, bu gün olan sınavda sorular nasıldı zormuydu. 3. sınıf dersleri zordu. Hatıraldıgınız soruları buraya yazabilirsiniz ![]() final sonuçları burada Notlarınıza bakın: Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...]
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Administrator | Bu gün türk vergi ve finansal yönetim derslerinin sınavına girdim. Finansal da bu kadar çok problem cıkacagını sanmıyordum. Bu yüzden zor oldu. Türk vergi kolaydı iyi bir not alacagıma inanıyorum.
| | |
| | #4 (permalink) |
| Administrator | 1- 800 2- SPK 3- Huzur hakkı ( yanlış olabilir) 4- Şahsilik 5- 40000 6- 01.01.2008 7- İşlemlerini Türkiyede yapması gerekir ( kdv ile ilgili bi soruydu bu sanırım ) 8- Tasfiye Ticaret siciline tescil ve ilan 9- Vergi Dairesi 10 Bilgisayar alımı 11- 320.000 12- Bölünen Tam M. 13- Geçici V 14- Hesap Dönemi 15- 392000 16- Serbest Meslek 17- M.S.İ 18- 150.000 19- Kooperatifler ( yanlış olabilir ) 20- Yat 21- 64000 22- Artan Oranlı 23- Makina ve Techizat 24- Temmuz 25- Veraset İntikal 6 taksit 26- Arsa %o6 27- Sergi ve Panayır 28- Miras 6 ay 29 Ocak 30- Emlağın bulunduğu belediye
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Junior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | yanına yorumları yazılmış zaten arkadaşım yanlış olabilir diye ![]() ben de iktisatta çok zorlandım kesin bütünlemeye kalıcam ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
![]() |
| Tags: 2008, aof, final, sonuclari, sorulari |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|