![]() |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz.
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Alıntılar 1-hizmet akdinin tanımı cvp:hizmet akdi 2-tabiyet sorusu cvp:teknik,ekonomik,hukuki 3-sanayi dewrimi sorusu cevap:18.yy ingiltere 4-çıraklık sözleşmesi cvp:istisna akdi(?) 5-işçinin tanımı sorusu cvp:işçi 6-alt işverenin tanımı 7-belirli süreli iş sözleşmesinin tanımı 8-belirsiz süreli iş sözleşmesinin tanımı 9-çağrı üzerine çalışmaya dayalı işsözleşmesinin tanımı 10-ücretin tanımı 11-en çok kullanılan ücret sistemi cvp:zamana göre ücret 12-karma ücret sistemi cvp:kardan pay alma 13-ücretin ödenme zamanı ile ilgili soru cvp:20 14-işçilerin kanuni ipotek hakkı cvp:medeni kanun 15-gençlerin çalışma süreleri cvp:7-35 16-6 saat çalışması olan biryerin ara molası cvp:yarım saat 17-20 yıllık hizmeti olan 55 yaşındaki ücretli izni cvp:20 18-normal çalışma dışında hazırlama tamamlama temizleme ile en fazla kaç saat çalıtırılır cvp:2 19-gebe bir kadının hamileliğinden kaç hafta öncesine kadar(eğer isterse) çalışabilir cvp:3 hafta 19-a.h için bir düzenleme yapılmamıştır cvp:göçmenler için 20-kadınlar a.h çalıştırılabilir cvp:tarım işlerinde 21-bir iş yerinin özürlü en az çalıştırma oranı cvp:%3 22-60 işçinin çalıştığı yerde en az kaç işçi çıkartılırsa toplu işçi çıkartım olmuş olur cvp:10 23-a.h kıdem tazminatını almaya hak kazanır cvp:???
__________________ Sadece Üyeler konuyu görebilir. Üye Ol...] |
| | |
| Site İçi Arama |
Site İçi Arama |
| | #2 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | kurtuluş yok bu açık öğretimden her yerde karşımda ![]()
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Super Moderator | işçinin tanımı cevap : işçi şaka mı bu ?
__________________ Sesin ve yüzün çok masumdu ben yanlıştım sen doğru Kimse uyanıp yeni biri olamaz anlayamadığım tek bulgu Acaba neden diye sayıklarken zihnime istemsiz sorgu Farkına varamadık aynıydık yüzlerimizde hep korku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Süper Moderatör Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: izmir
Ruh Halim: | alıntı olduğu için sanırım işçiyle başlayan cevap doğru demek istemişlerdir..onu ben de anlamadım yanlışlık vardır diye bişey demedim
__________________ ![]() "Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşmasıyla mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak, aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.." |
| | |
![]() |
| Tags: guvenlik, hukuku, sosyal |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|