![]() | |
Forumdan Yararlanmak İçin Önce Geyik Merkezine'e Üye olman Gerekiyor.Buraya Tıklayarak Ücretsiz Üye Olunuz. (Reklamları görmezsiniz)
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Super Moderator | En eski mesajı buldum galiba Ee neler yapılacak sitede 2001-2002 için planlar nelerdir ulen arama motoruna dorothy yazdım bu çıktı of ölecem ![]() ![]() ![]()
__________________ HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHİT BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT UYAN EY TÜRK EVLADI UYUMA UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #6 (permalink) |
| Senior Member Üyelik tarihi: 17 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: NapAjANN yhAA
Ruh Halim: | bu nee arkadaşşlarr
__________________ Her Üzerine Sıçanı Düşmanın Sanma Her Boktan Seni KuRtaranı Dostun Sanma Bokun İçinde Rahatsan Sesini Çıkarma .. !! |
| |
| | #7 (permalink) |
| Gold Member Üyelik tarihi: 17 Eylül 2008 Bulunduğu yer: venedik
Ruh Halim: | ya bu ya eskiymiş de bende sorun oluyor bu siteye girerken niye acaba ask.c diye bi arama motoru çıkıyor anlamadım
__________________ REİSS..................... Şu üçgünlük ömrüne beni sığdıramadın |
| |
![]() |
| Etiketler: asamasindadir, sitemiz, yapim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|