| |
| ||||||||
| Duyurular Ve Haberler Sitemizde bulunan duyuru ve haberleri buradan takip edebilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Denizli
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
| Sitemiz Yapım aşamasındadır. En kısa zamanda sizlerle olacagız. |
| |
| | #2 |
| Super Moderator Üyelik tarihi: 3 Ağustos 2007 Bulunduğu yer: Bu dünya benim memleket
Blog Yazıları: 1 | En eski mesajı buldum galiba Ee neler yapılacak sitede 2001-2002 için planlar nelerdir ulen arama motoruna dorothy yazdım bu çıktı of ölecem ![]() ![]()
__________________ Rap tek aşkım oldu rap tek dostum Yıllar yılı süre gelen düzenimi bozdu Artık şıllıkları takmam çünkü düzenim Böyle kuruldu böyle gidecek anladın mı güzelim? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| | #3 |
| Gold Member | bu ne zamanın ya şimdininmi
__________________ It ain't what they call you, it's what you answer to |
| |
| | #4 |
| Moderator | 21 Ekim 2000, 05:01 höönnkkk ozamandan bu zamana mesajmı kalmış yaaaaaa
__________________ HaDi GüLümSe SeVdİğİnİn SeNi SeVdİğİ ZaMaN dEğiL pLoToNiK SeVdİğİn ZaMaNda GüLümSe... HerŞey iYi GİtTiğinNdE dEğıL bi FelakeTtEn SonRada GüL! |
| |
| | #5 |
| Gold Member | sitenin temelleri nerelere dayanıyormuş mğer
__________________ bütün varlık sessiz kalabilir ama susmak sadece insana aittir |
| |
| | #6 |
| Senior Member Üyelik tarihi: 17 Temmuz 2008 Bulunduğu yer: 07 AnTaLyA
| bu nee arkadaşşlarr
__________________ Her Üzerine Sıçanı Düşmanın Sanma Her Boktan Seni KuRtaranı Dostun Sanma Bokun İçinde Rahatsan Sesini Çıkarma .. !! |
| |
| | #7 |
| Gold Member Üyelik tarihi: 17 Eylül 2008 Bulunduğu yer: venedik
Blog Yazıları: 7 | ya bu ya eskiymiş de bende sorun oluyor bu siteye girerken niye acaba ask.c diye bi arama motoru çıkıyor anlamadım
__________________ REİSS..................... vurupta öldürmeyen kadere içtim dertlerim şişeye sığmaz diyorlar |
| |
![]() |
| Etiketler: asamasindadir, sitemiz, yapim |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|