| |
| | #1 |
| Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Ben hep aynı yerdeyim,,,
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
| Şişirip yelkenleri, açılma vaktin gelmiştir denize. Bilirsin ki ne fırtınalar, ne deli dalgalar beklemektedir seni. Korkarsın, terk edemezsin limanı, bir köşesine sığınırsın. Kabullenmesen de artık aşk bitmiştir, İşte son bu... İçin hep hüzün doludur, bir türlü kabullenemezsin bittiğini. Gözlerinin içine bakıp seni seviyorum demesini beklersin. O sözler hiç çıkmayacak o dudaklardan bilirsin. Yinede umudun yeşildir, İşte hayal bu... Gururlusundur, istenmediğin yerde durmazsın. An olur ki ne olur bitmesin dersin. Bu sözlerin dudaklarından nasıl çıktığına kendin bile inanamazsın. Oysa o yüzüne bakıp sadece gülümser, İşte acı bu... Ondaki sıcaklığı kimsede bulamayacağını düşünürsün. Kimse onun gibi gülemez, onun gibi dokunamaz dersin. Ve kimseyi onun kadar sevemeyeceğini bilirsin. Kahredip başını eğersin önüne. İşte hüzün bu... Nefes alamaz hale gelirsin, daralır için. Bir kaç saatlik derin bir uykuya hasretsindir. Bilirsin ki gözlerini kapasan da terk etmeyecektir hayali. Atarsın gecenin kollarına kendini, İşte huzur bu... Ondan gelecek tek bir haberi umutsuzca beklersin Bir de beklemek ölüm gibi gelir insana böyle zamanlarda. Aslında ölüm fikride garip değildir artık sana. Geri dönerse diye ölemezsin bile, İşte sabır bu... Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır, başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. İste aşk bu... |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: İSTANBUL
| çok güzel yazmışsın birinden ayrıldın anladığım kadarıyla |
| | |
| | #3 |
| yoooooooooooooooo |
| | |
| | #4 |
| o zaman sevdiğin birinden koptun |
| | |
| | #5 |
| YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,,,,,,,,,, |
| | |
| | #6 |
| o zaman şiiri sen yazmadın |
| | |
| | #7 |
| Senior Member | HEPSİ ii guzel hos ta buraya degilde şiir kısmına yazsanız olmuyormu illa radyoda okunması gerekmezki
__________________ YASAMAK VE OLMEK İŞTE BU İNCE ÇİZGİDE HERSEY DEGERİNİ BİLİN VE KİMSEYİ KIRMAYIN |
| | |
| | #8 | |
| Gold Member Üyelik tarihi: 14 Kasım 2005 Bulunduğu yer: Denizli
| Alıntı:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
__________________ Olgun insan güzel söz söyeleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır. | |
| | |
| | #9 |
| Member Üyelik tarihi: 8 Aralık 2005 Bulunduğu yer: İstanbul
| Herşeye ramen güseldi ve okumaya değerdi...
__________________ SiMSiYaH GeCeNiN KoYNuNDaYıM, YaPaYaLNıZ... UzAKLaRDa, Bir YeRLeRDe GüNEŞiM DoĞuYoR... |
| | |
| | #10 | |
| Alıntı:
[/b]TEŞEKKÜRLER
__________________ BaD_LucK | |
| | |
![]() |
| Etiketler: bile, olemiyorum |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |